600 Kcal. Kassen

Du har valgt 600 Kcal. Kassen

Antal personer
1
2
3
4
Antal dage
3
4
600 Kcal. Kassen, 3 dage/2 pers. -
Rediger
Bekræft
78 kr. pr. kuvert
469 kr.
Inkl. gratis fragt
600 Kcal. Kassen, MåltidsKasser

600 Kcal. Kassen er til dig, som ønsker et kcal. indtag på 500-600 kcal. og spise efter T-modellen (½ tallerken grønt, ¼ tallerken grove kulhydrater og ¼ tallerken protein) uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Kassen indeholder fisk-, kød- og vegetarretter.

I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. 

  • 1-2 måltider med fisk, 1-2 måltider med kød og evt. en vegetarret
  • Max 30 min. tilberedning
  • 120-130 g fisk pr. person (ASC laks 120 g) og 120-130 g kød eller fjerkræ pr. person
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande. Kød er økologisk, friland eller dansk
  • 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Opskrifterne er nemme at følge og udviklet af kok Anders Kvorning og ernæringsmæssigt sammensat i overensstemmelse med De officielle Kostråd
  • Vores kcal. beregninger er så præcise som muligt, men der kan være tilfælde, hvor fødevarer ikke er nøjagtig ens i størrelse og vægt, hvorfor der kan være  afvigelser i næringsberegningen
  • Fås til 1-4 personer i 3-4 dage
  • Leveres mandag og alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarer

Anders

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Autoriseret klinisk diætist, Jane Agergaard er sundheds- og vanecoach hos Endolet.

Jane er en erfaren kostvejleder og underviser, hvis tilgang til sundhed er tæt forbundet med livskvalitet.

 

 

 

 

Anders

Anders er kok på følgende MåltidsKasser: 600 Kcal. Kassen.

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Kok, madudvikler og grundlægger af den digitale kogebog, Barnemad.tv, Anders Kvorning, er udlært på henholdsvis Restaurant Geranium og Restaurant Radio.

Derudover har han også studeret fødevarer og ernæring på Københavns Universitet. Når Anders laver mad, lægger han vægt på simple tilberedningsmetoder, hvor man får meget smag ud af få ingredienser af høj kvalitet. Se videoen her og lær Anders endnu bedre at kende ›

Vægttab afhænger i sidste ende af det samlede kalorieregnskab, dvs. hvor mange kalorier den enkelte person indtager og hvor mange han eller hun forbruger, men også sammensætningen af kulhydrat, fibre, fedt og protein er essentiel.

Med Skagenfoods 600 Kcal. kasse får du nemt overblik over, hvor meget energi der er i dit aftensmåltid, idet hver ret indeholder gennemsnitsligt 500-600 kalorier per person pr. måltid. Gør du 600 Kcal. Kassen til en del af en sund og aktiv livsstil, er du godt på vej.

Vores beregninger er så præcise som muligt, men der kan være tilfælde, hvor fødevarer ikke er nøjagtig ens i størrelse og vægt, hvorfor der kan være  afvigelser i næringsberegningen af måltidskassen.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

Uge 21

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Grønne asparges (IT) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basilikum (DK) (Kl.l), kartofler (EGY) (Kl.l), spinat (IT) (Kl.l), bavnehøj ost og solsikkekerner

Næringsinfo

Hakket gris

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Løg (NL) (Kl.l), persille (IT) (Kl.l), kartofler (EGY) (Kl.l), grønne bønner (IT) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), æg og yoghurt naturel 0,5%

Næringsinfo

Kyllingelår

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerod (IT) (Kl.l), løg (NL) (Kl.l), kartofler (EGY) (Kl.l), tomatpuré, grønne oliven, laurbærblade og grøntsagsbouillon

Næringsinfo

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Løg (NL) (Kl.l), gulerod (IT) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), spaghetti 50% fuldkorn, fløde 9%, ærter (frost) og parmesan

Næringsinfo

Uge 22

Langeloins uden skind (Molva molva)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Champignons, løg, porre, rasp, fuldskorns-spaghetti og kota-ost

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Squash, gulerod, ingefær, hvidløg, hjertesalat, brune ris og ristet sesamolie

Næringsinfo

Kyllingebryst

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Hvidløg, bagekartofler, aubergine, rosmarin, græsk yoghurt 10% og gyroskrydderi

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Fennikel, løg, gulerod, tomatpassata, primitivobolle og creme frisk 9%

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 1-2 måltider med fisk, 1-2 måltider med kød og evt. en vegetarret
  • Max 30 min. tilberedning
  • 120-130 g fisk pr. person (ASC laks 120 g) og 120-130 g kød eller fjerkræ pr. person
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande. Kød er økologisk, friland eller dansk
  • 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Opskrifterne er nemme at følge og udviklet af kok Anders Kvorning og ernæringsmæssigt sammensat i overensstemmelse med De officielle Kostråd
  • Vores kcal. beregninger er så præcise som muligt, men der kan være tilfælde, hvor fødevarer ikke er nøjagtig ens i størrelse og vægt, hvorfor der kan være  afvigelser i næringsberegningen
  • Fås til 1-4 personer i 3-4 dage
  • Leveres mandag og alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarer
Diætisten

Anders

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Autoriseret klinisk diætist, Jane Agergaard er sundheds- og vanecoach hos Endolet.

Jane er en erfaren kostvejleder og underviser, hvis tilgang til sundhed er tæt forbundet med livskvalitet.

 

 

 

 

Kokken

Anders

Anders er kok på følgende MåltidsKasser: 600 Kcal. Kassen.

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Kok, madudvikler og grundlægger af den digitale kogebog, Barnemad.tv, Anders Kvorning, er udlært på henholdsvis Restaurant Geranium og Restaurant Radio.

Derudover har han også studeret fødevarer og ernæring på Københavns Universitet. Når Anders laver mad, lægger han vægt på simple tilberedningsmetoder, hvor man får meget smag ud af få ingredienser af høj kvalitet. Se videoen her og lær Anders endnu bedre at kende ›

Varigt vægttab

Vægttab afhænger i sidste ende af det samlede kalorieregnskab, dvs. hvor mange kalorier den enkelte person indtager og hvor mange han eller hun forbruger, men også sammensætningen af kulhydrat, fibre, fedt og protein er essentiel.

Med Skagenfoods 600 Kcal. kasse får du nemt overblik over, hvor meget energi der er i dit aftensmåltid, idet hver ret indeholder gennemsnitsligt 500-600 kalorier per person pr. måltid. Gør du 600 Kcal. Kassen til en del af en sund og aktiv livsstil, er du godt på vej.

Vores beregninger er så præcise som muligt, men der kan være tilfælde, hvor fødevarer ikke er nøjagtig ens i størrelse og vægt, hvorfor der kan være  afvigelser i næringsberegningen af måltidskassen.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

Ugens indhold

Uge 21

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Grønne asparges (IT) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basilikum (DK) (Kl.l), kartofler (EGY) (Kl.l), spinat (IT) (Kl.l), bavnehøj ost og solsikkekerner

Næringsinfo

Hakket gris

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Løg (NL) (Kl.l), persille (IT) (Kl.l), kartofler (EGY) (Kl.l), grønne bønner (IT) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), æg og yoghurt naturel 0,5%

Næringsinfo

Kyllingelår

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerod (IT) (Kl.l), løg (NL) (Kl.l), kartofler (EGY) (Kl.l), tomatpuré, grønne oliven, laurbærblade og grøntsagsbouillon

Næringsinfo

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Løg (NL) (Kl.l), gulerod (IT) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), spaghetti 50% fuldkorn, fløde 9%, ærter (frost) og parmesan

Næringsinfo

Uge 22

Langeloins uden skind (Molva molva)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Champignons, løg, porre, rasp, fuldskorns-spaghetti og kota-ost

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Squash, gulerod, ingefær, hvidløg, hjertesalat, brune ris og ristet sesamolie

Næringsinfo

Kyllingebryst

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Hvidløg, bagekartofler, aubergine, rosmarin, græsk yoghurt 10% og gyroskrydderi

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Fennikel, løg, gulerod, tomatpassata, primitivobolle og creme frisk 9%

Næringsinfo