Budget Familie Kassen

Du har valgt Budget Familie Kassen

Antal personer
2
3
4
Antal dage
4
Vælg pers. / dage om ugen Rediger
Bekræft
Fra 39 kr. pr. kuvert
Fra 379 kr.
Inkl. gratis fragt
Budget Familie Kassen, MåltidsKasser

Danmarks billigste Måltidskasse. Budget Familie Kassen indeholder 4 måltider med fisk, kød og/eller fjerkræ og til tider én grøn ret. Der vil ikke være fisk i kassen hver uge.

I Budget Familie Kassen får du friske råvarer, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. 

  • 4 måltider med fisk, kød og/eller fjerkræ og til tider én grøn ret. Måltider med fisk vil ikke være hver uge.
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • 130 g fisk pr. person og 120 g kød eller fjerkræ pr. person
  • Fisken er altid pivfrisk og primært fanget i danske farvande.
  • Kødet er dansk og fjerkræ fra EU, begge dele er konventionelt
  • Grønt, mejeri og kolonial vil være en blanding af konventionelt og økologisk
  • Lækre inspirerende opskrifter som kan læses digitalt
  • Fås til 2-4 personer i 4 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)
  • Opskrifterne kommer som PDF fil på mail torsdag før levering.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en pæn andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vi bruger altid ASC certificeret laks opdrættet i Norge. ASC er garant for mindre medicinering og mere plads end konventionelt opdrættet laks. Alternativt til norsk laks bruger vi også dansk laks produceret på det miljøskånsomme landbaserede anlæg i Skagen.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder og er konventionelt produceret. Fjerkræ er fra EU.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, PescetarKassen, FavoritKassen, Budget Familie Kassen, Xtra Nemt - 20 min., Familie X-lyn, FredagsFisk & Just Heat Kasserne.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Budget Familie Kassen for 4 personer til 4 dage er med 39 kr. pr. kuvert Danmarks billigste måltidskasse. Vi sammenligner med andre måltidskasser i markedet (ikke dagligvarebutikker), og vores forudsætninger for at kunne sige, at vores Budget Kasse er Danmarks billigste er:

  • At måltidskassen indeholder 4 måltider hvoraf 2-3 måltider er med kød eller fisk og somme tider ét vegetarisk måltid.
  • At det ikke er et krav, at der skal fisk i kassen hver uge
  • At de 4 måltider alle er opskrifter, man selv skal tilberede
  • At prissammenligninger er baseret på priser incl. levering
  • At prissammenligninger er baseret på priser uden klub-rabatter
  • Vi sammenligner med normalprisen på sammenlignelige måltidskasser, og vi sammenligner månedligt.

Uge 20

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Lime (konv) (BR) (Kl.l), rød peberfrugt (konv) (ES) (Kl.l), rødløg (konv) (DK) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), jasminris (konv), rød thai karrypasta (øko), kokosmælk (konv) og fishsauce (øko)

Næringsinfo

Grisekød i strimler

Gulerødder (konv)(DK) (Kl.l), perlebyg (øko), ras el hanout (øko), tomatpuré (konv), parmigiano reggiano (parmesan) (øko) og fløde 36 % (konv)

Næringsinfo

Empanadas

Zittauerløg (konv) (DK) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), små kartofler (konv) (DK) (Kl.ll), bravas sauce krydderiblanding (øko), tomatpuré (konv), hønsebouillon (øko), creme fraiche 18 % (øko/konv) og empanadas krydret oksekød (konv)

Næringsinfo

Spaghetti

Grøn zucchini (øko) (ES) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), mesclun mix salater (konv) (IT) (kl.l), tomatpassata (konv), chiliflager (øko), spaghetti (konv) og pecorino romano (øko)

Næringsinfo

Uge 21

Rejer (Pandalus borealis)

Gulerødder (konv) (DK) (Kl.l), koriander (øko) (DK) (Kl.l), limefrugt (øko) (BR) (Kl.l), rejer (konv), nudler (konv), mukimame (bælgede edamamebønner) (øko), sesamfrø (øko), mayonnaise (konv) og tamari soya (øko)

Næringsinfo

Hakket gris

Hvidkål (konv) (NL) (Kl.l), zittauerløg (konv) (DK) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.l), al pastor krydderiblanding (stærk) (øko), tortilla hvede wraps (konv), mozarella i tern (konv), røde kidneybønner (øko), tomatpuré (konv) og ananas i stykker (konv)

Næringsinfo

Hakket oksekød

Kartofler (konv) (DK) (Kl.l), gulerødder (konv) (DK) (Kl.l) , bredbladet persille (konv) (IT) (Kl.l), rødløg (konv) (DK) (Kl.l), chimichurri krydderi (øko) og dijon sennep (øko)

Næringsinfo

Frikadeller

Kartofler (konv) (DK) (Kl.l), purløg (konv) (DK) (Kl.l), rødløg (øko) (NL) (Kl.l), gulerødder (konv) (DK) (Kl.l), creme fraiche 18% (konv), mayonnaise (konv) og frikadeller (konv)

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 4 måltider med fisk, kød og/eller fjerkræ og til tider én grøn ret. Måltider med fisk vil ikke være hver uge.
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • 130 g fisk pr. person og 120 g kød eller fjerkræ pr. person
  • Fisken er altid pivfrisk og primært fanget i danske farvande.
  • Kødet er dansk og fjerkræ fra EU, begge dele er konventionelt
  • Grønt, mejeri og kolonial vil være en blanding af konventionelt og økologisk
  • Lækre inspirerende opskrifter som kan læses digitalt
  • Fås til 2-4 personer i 4 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)
  • Opskrifterne kommer som PDF fil på mail torsdag før levering.
Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en pæn andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vi bruger altid ASC certificeret laks opdrættet i Norge. ASC er garant for mindre medicinering og mere plads end konventionelt opdrættet laks. Alternativt til norsk laks bruger vi også dansk laks produceret på det miljøskånsomme landbaserede anlæg i Skagen.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder og er konventionelt produceret. Fjerkræ er fra EU.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

Kokken

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, PescetarKassen, FavoritKassen, Budget Familie Kassen, Xtra Nemt - 20 min., Familie X-lyn, FredagsFisk & Just Heat Kasserne.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Danmarks billigste pris pr. kuvert

Budget Familie Kassen for 4 personer til 4 dage er med 39 kr. pr. kuvert Danmarks billigste måltidskasse. Vi sammenligner med andre måltidskasser i markedet (ikke dagligvarebutikker), og vores forudsætninger for at kunne sige, at vores Budget Kasse er Danmarks billigste er:

  • At måltidskassen indeholder 4 måltider hvoraf 2-3 måltider er med kød eller fisk og somme tider ét vegetarisk måltid.
  • At det ikke er et krav, at der skal fisk i kassen hver uge
  • At de 4 måltider alle er opskrifter, man selv skal tilberede
  • At prissammenligninger er baseret på priser incl. levering
  • At prissammenligninger er baseret på priser uden klub-rabatter
  • Vi sammenligner med normalprisen på sammenlignelige måltidskasser, og vi sammenligner månedligt.
Ugens indhold

Uge 20

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Lime (konv) (BR) (Kl.l), rød peberfrugt (konv) (ES) (Kl.l), rødløg (konv) (DK) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), jasminris (konv), rød thai karrypasta (øko), kokosmælk (konv) og fishsauce (øko)

Næringsinfo

Grisekød i strimler

Gulerødder (konv)(DK) (Kl.l), perlebyg (øko), ras el hanout (øko), tomatpuré (konv), parmigiano reggiano (parmesan) (øko) og fløde 36 % (konv)

Næringsinfo

Empanadas

Zittauerløg (konv) (DK) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), små kartofler (konv) (DK) (Kl.ll), bravas sauce krydderiblanding (øko), tomatpuré (konv), hønsebouillon (øko), creme fraiche 18 % (øko/konv) og empanadas krydret oksekød (konv)

Næringsinfo

Spaghetti

Grøn zucchini (øko) (ES) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), mesclun mix salater (konv) (IT) (kl.l), tomatpassata (konv), chiliflager (øko), spaghetti (konv) og pecorino romano (øko)

Næringsinfo

Uge 21

Rejer (Pandalus borealis)

Gulerødder (konv) (DK) (Kl.l), koriander (øko) (DK) (Kl.l), limefrugt (øko) (BR) (Kl.l), rejer (konv), nudler (konv), mukimame (bælgede edamamebønner) (øko), sesamfrø (øko), mayonnaise (konv) og tamari soya (øko)

Næringsinfo

Hakket gris

Hvidkål (konv) (NL) (Kl.l), zittauerløg (konv) (DK) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.l), al pastor krydderiblanding (stærk) (øko), tortilla hvede wraps (konv), mozarella i tern (konv), røde kidneybønner (øko), tomatpuré (konv) og ananas i stykker (konv)

Næringsinfo

Hakket oksekød

Kartofler (konv) (DK) (Kl.l), gulerødder (konv) (DK) (Kl.l) , bredbladet persille (konv) (IT) (Kl.l), rødløg (konv) (DK) (Kl.l), chimichurri krydderi (øko) og dijon sennep (øko)

Næringsinfo

Frikadeller

Kartofler (konv) (DK) (Kl.l), purløg (konv) (DK) (Kl.l), rødløg (øko) (NL) (Kl.l), gulerødder (konv) (DK) (Kl.l), creme fraiche 18% (konv), mayonnaise (konv) og frikadeller (konv)

Næringsinfo