0

Om Skagenfood

Frisk fisk og gode madoplevelser

Skagenfood.dk leverer fileter af årstidens friske fisk og andre kvalitetsråvarer direkte hjem til din hoveddør.

Konceptet er udviklet af ægteparret Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen, som etablerede Skagenfood.dk i 2001.

I dag har godt 20.000 kunder abonnement på en måltidskasse eller fiskepakke fra Skagenfood.dk.

"Vores vision for Skagenfood.dk er at skabe gode madoplevelser med friske råvarer."

Inspirationen til Skagenfood.dk

Betina og Peter

Vi har altid spist meget fisk i vores familie, men vi har også altid været lidt ensidige i vores valg og blot vekslet mellem en håndfuld forskellige fiskearter. Tidligere har vi ikke fået prøvet det store udbud, som de danske farvande byder på.

Fra venner og familie har vi desuden hørt mange udtalelser om besværlighederne med at få frisk fisk på menuen.


Direkte fra havet til din hoveddør

Vi er baseret på abonnementssalg; fast levering af sæsonens friske fisk og andre råvarer, ugentligt, hver 14. dag eller hver 4. uge. Vi har abonnementer på komplette måltidskasser, frisk fisk, frugt & grønt, kød, ost m.m.

Herudover er der mulighed for at købe sæsonens ekstravarer som kan leveres fragtfrit sammen med abonnementspakken. Det kan være hjemmelavede fiskefrikadeller, jomfruhummer, stenbiderrogn, varmrøget laks og meget mere.

En stor del af de fisk, Skagenfood.dk leverer, er fanget af kuttere, der kun er på havet i 1-2 dage. Kort tid på havet sikrer friske fisk af høj kvalitet.

Vi handler uden unødvendige mellemled, hvilket muliggør, at så mange leveringer som muligt indeholder fangstdata. Dvs. oplysninger om hvor fisken er fanget, hvornår og af hvem, samt i hvilken havn den er landet.

Vores øvrige råvarer leveres af nøje udvalgte leverandører, som vi alle har et tæt samarbejde med.

Håndtering af råvaren 

Vi ønsker primært at levere frisk fisk, der er fanget i danske farvande og landet i danske havne.

Indkøb af fisk til levering i abonnementspakkerne om torsdagen foretages helt frem til onsdag morgen. Typisk er køb af fisk dog også foretaget mandag og tirsdag. Fisken, du modtager, vil således typisk være 2-4 dage gammel.

For enkelte arter og i forbindelse med ustadigt vejr kan indkøb dog være foretaget fredagen før levering. Det stiller naturligvis ekstra store krav til kvaliteten af råvaren og den efterfølgende håndtering af fisken. Hvis landingerne af fisk igennem flere dage er begrænsede, eksempelvis ved stormvejr eller helligdage, benytter vi også fisk fra havbrug eller fisk fra Norge og Island. Sporbarhedsdata vil altid være at finde på vores hjemmeside og på de indstik der lægges i fiskepakkerne.

Den friske fisk bliver fileteret, pakket og afsendt direkte til kunden. Transport og opbevaring sker under optimale køleforhold (mellem 0-2°), idet specialudviklet emballage med is sikrer køling og muliggør, at fisken holder sig frisk i pakken i mindst 24 timer efter leveringen.

Holdbarhed

Du kan sagtens vente med at tilberede fisken til dagen efter modtagelsen, hvis du opbevarer kassen i køleskabet og sikrer dig at der er is i kassen. 

Mere frisk fisk på menuen

Skagenfood.dk gør det lettere at få frisk fisk og andre gode råvarer på middagsbordet.

Konceptet

Læs mere

Bæredygtigt fiskeri

Læs mere

Sporbarhed

Læs mere

MSC

Læs mere

ASC

Læs mere

Pakning

Læs mere

Egenkontrol

Læs mere

Levering

Læs mere

Aflåst opgang

Læs mere

Holdbarhed

Læs mere

Emballage og miljø

Læs mere

Sikker nethandel

Læs mere

Cookies

Læs mere

Handelsbetingelser

Læs mere

Betaling

Læs mere

Levering ved helligdage

Læs mere