0
Muslingesuppe á la Jeckels
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rengør muslingerne. Tjek at alle er levende! Det gøres ved at give hver musling et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig, og ellers skal den kasseres. Muslinger, hvor skallen ikke er intakt kasseres også. Rens/skyl muslingerne grundigt i koldt vand. Skær løget i fine tern, og de øvrige grøntsager i fine strimler. Svits det i en gryde med lidt olie i ca. 1-2 min., tilsæt hvidvin og smag til med salt og peber. Lad det koge til vinen er næsten væk. Tilsæt muslingerne og læg låg på gryden. Lad koge i nogle minutter (til muslingerne har åbnet sig). Kasser de muslinger, der ikke har åbnet sig og tilsæt fløden. Lige inden servering krydres med hakket dild og persille.

Servér suppen med godt brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?