SinglePakken

Du har valgt SinglePakken

Antal personer
1
Vælg pers. / dage om ugen Rediger
Bekræft
Fra 73 kr. pr. kuvert
Fra 220 kr.
Inkl. gratis fragt
SinglePakken, FiskeKasser

I singlepakken er der 3 forskellige slags fisk. 2 forskellige slags frisk fisk til 2 aftensmåltider samt 1 frokostspecialitet som f.eks varmrøget laks, reje i lage, fiskefrikadeller eller hele røget makrel. I alt nok til 3 måltider.

Fisken til frokost kan variere mellem mange former for lækre røgede fiskespecialiteter til vores berømte hjemmelavede fiskefrikadeller.

Se pakkens indhold nedenfor ↓

SinglePakken indeholder 2 x 150-175 g frisk fisk og ca. 100-200 g frokostfisk (afhængig af indhold).

Der medfølger altid aktuelle opskrifter sammen med pakken. Opskrifterne mailes også til dig inden levering.

OBS: Du modtager kun fisk og opskrift i fiskepakkerne. Ingen øvrige ingredienser.

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.

I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.

Uge 16

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Havkatfilet uden skind (Anarhichas lupus) - onsdag leveres der torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Røget mørksej (Pollachius virens)

Næringsinfo

Uge 17

Langefilet uden skind (Molva molva)

Skærising/rødspættefilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus/Pleuronectes platessa<9

Røget pebermakrel (Scomber scombrus)

Næringsinfo
Kassen indeholder

SinglePakken indeholder 2 x 150-175 g frisk fisk og ca. 100-200 g frokostfisk (afhængig af indhold).

Der medfølger altid aktuelle opskrifter sammen med pakken. Opskrifterne mailes også til dig inden levering.

OBS: Du modtager kun fisk og opskrift i fiskepakkerne. Ingen øvrige ingredienser.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Spis mere fisk

Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.

I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.

Ugens indhold

Uge 16

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Havkatfilet uden skind (Anarhichas lupus) - onsdag leveres der torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Røget mørksej (Pollachius virens)

Næringsinfo

Uge 17

Langefilet uden skind (Molva molva)

Skærising/rødspættefilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus/Pleuronectes platessa<9

Røget pebermakrel (Scomber scombrus)

Næringsinfo